Instrucţiuni de joc
Cuprins

Introducere Principiul jocului Screenshot-uri Statut Aşezare Negustor Bazar
Han Fierărie Curier Luptă Ghildă Profil Bijutier Premium Prieteni
Punctaj maxim Regulile jocului Termeni şi condiţii generaleIntroducere

În Evul Mediul cavalerii erau supuşi credincioşi ai regelui care mergeau la luptă pentru glorie, onoare şi dreptate. Prin cinstea de care au dat dovadă ei au devenit cunoscuţi drept Cavalerii Luminii. Mulţi însă nu s-au mulţumit doar cu onoarea şi au început să îşi încalce jurământul şi să îşi umple visteria cu prăzile obţinute în urma jafurilor. Aceşti cavaleri erau cunoscuţi sub numele de Hoarda Întunecată. Depune şi tu jurământul de credinţă al cavalerilor şi decide singur, prin faptele tale, de partea cui te afli! Luptă pentru glorie, onoare, dreptate şi prestigiu sau câştigă-ţi traiul prin incursiuni de pradă, jafuri şi îndeplinirea unor însărcinări imorale. Destinul se află în mâinile tale!

Principiul jocului

Odată înregistrat, te vei afla pe pagina „Statut“ a cavalerului tău. Pe lângă toate informaţiile importante referitoare la personajul tău, aici găseşti şi un link personal, cu ajutorul căruia poţi ridica şi alţi scutieri, de pe întreg cuprinsul internet-ului, la rangul de cavaleri. De exemplu, poţi trimite acest link prietenilor tăi, îl poţi introduce pe pagina personală sau îl poţi folosi ca semnătură pe forumurile de discuţii. Dacă un viitor cavaler accesează link-ul tău, vei primi o cantitate mică de aur (1-3) drept răsplată! Dacă vizitatorul se şi înregistrează, atunci el este învestit de către tine cu titlul de cavaler. În cazul în care şi noul cavaler trimite altora link-ul său, primeşti încă o dată 25% din aurul obţinut de acesta! Îndată ce persoana învestită de tine cu titlul de cavaler ajunge la nivelul 3, primeşti 250 aur şi un punct experienţă! Atunci când cel numit de tine cavaler ajunge la nivelul 10, primeşti încă 50 de pietre preţioase! Cu ajutorul aurului obţinut poţi să îţi exersezi abilităţile pentru ale îmbunătăţi şi să îţi cumperi arme, armuri, scuturi, amulete şi inele mai bune.

Poţi provoca alţi cavaleri direct la luptă ca să îţi măsori puterile cu ei. Aici abilităţile personajului tău precum şi echipamentul de care dispui joacă un rol decisiv. Mai multe informaţii afli la „Statut“.

Lista facilităţilor:
- Cumpără sute de arme, armuri, scuturi, inele şi amulete prentru a-ţi îmbunătăţi abilităţile de luptător.
- Cumpără pietre magice cu energie şi vrăjeşte-ţi armele pentru a le pricinui adversarilor tăi distrugeri magice.
- Extinde-ţi aşezarea pentru a-ţi etala puterea şi influenţa.
- Întemeiază o ghildă şi clădeşte cea mai puternică cetate de pe tot cuprinsul ţării.
- Creează-ţi propriul tău blazon.
- Creează-ţi propria imagine a personajului tău.
- Antrenează-ţi abilităţile de luptă, pentru a putea mânui arme de o mână şi două mâni mai bune şi pentru a putea folosi armuri şi scuturi.
- Antrenează-ţi atributele pentru a fi mereu cu un pas înaintea duşmanilor.
- Dă armelor tale nume fantastice ca să ieşi din anonimat.
- Acceptă diversele însărcinări primite de la han şi decide singur, dacă eşti Cel Bun sau Cel Rău. - Vinde echipamentul de care nu mai ai nevoie la bazar şi achiziţionează de acolo obiecte rare, pe care nu le găseşti de vânzare la negustor.

Statut

Aici obţii o vedere de ansamblu completă asupra personajului tău, dotării de care dispune şi stării în care se află. Poţi să vizualizezi statistica ta de luptă şi să găseşti informaţii despre numărul de persoane pe care le-ai ridicat deja la rangul de cavaler. Pe lângă aceasta, aici poţi să antrenezi atributele personajului tău precum şi să îmbunătăţeşti abilităţile de luptă ale cavalerui tău pentru ca acesta să poată folosi arme şi armuri mai bune.

Atributele personajului tău:

Orientare
În funcţie de felul în care te comporţi în joc, orientarea ta se modifică spre Bine sau spre Rău. Atâta timp cât orientarea ta este mai mare ca –50 şi mai mică decât 50, ai o poziţie neutră. Există anumite obiecte care le sunt rezervate jucătorilor cu o orientare spre Bine sau spre Rău.
Putere
Cu cât eşti mai puternic, cu atât mai multe daune poţi să-i provoci adversarului tău.
Dibăcie
Cu cât eşti mai dibaci, cu atât mai bine poţi să mânuieşti scutul şi să foloseşti armura.
Rezistenţa
Rezistenţa indică cât timp faci faţă în luptă şi câte runde poţi să iei parte la luptă.
Arta de a lupta
Pe cât eşti instruit mai bine în arta luptei, pe atât de încunate de succes vor fi atacurile tale.
Parare
Această valoare indică cât de bine te poţi apăra în faţa atacurilor inamice.
Experienţă
Prin luptele la care participi primeşti puncte de experienţă atunci când te măsori cu adversari care se află la acelaşi nivel ca tine, sau la unul mai înalt. Atunci când, ca luptător mai slab înfrângi unul mai puternic, primeşti 2 puncte de experienţă. Când ai adunat suficiente puncte de experienţă, treci la următorul nivel superior. Energia ta vitală creşte, primeşti aur şi 3 puncte de abilitate, pe care poţi să le distribui după bunul plac.


Abilităţile personajului tău:

Armuri
Cu cât mai înaltă este această valoare, cu atât mai bune sunt armurile şi scuturile pe care poţi să le cumperi şi să le foloseşti.
Arme mânuite cu o mână
Cu cât mai înaltă este această valoare, cu atât mai bune sunt armele mânuite cu o mână pe care poţi să le cumperi şi să le foloseşti.
Arme mânuite cu două mâini
Cu cât mai înaltă este această valoare, cu atât mai bune sunt armele mânuite cu două mâni pe care poţi să le cumperi şi să le foloseşti.


Aşezarea

Extinde-ţi aşezarea
Poţi să îţi extinzi şi să îţi îmbunătăţeşti în continuare aşezarea. Cu cât aşezarea ta este mai extinsă, cu atât mai repede se vor vindeca rănile personajului tău!
Echipează-ţi personajul
Poţi să-ţi echipezi personajul la aşezarea de care dispui. Poţi să porţi fie o armă mânuită cu o mână şi un scut, fie o armă mânuită cu două mâini. Pe lângă aceasta, poţi purta şi o armură, un inel şi o amuletă.
Roagă-te la altar
Aici poţi să te rogi la altar Zeului tău şi să îl implori să te vindece. În schimbul unei jertfe în aur, ruga ta o să fie cu siguranţă ascultată ;)

Negustor

La negustor poţi să achiziţionezi arme, scuturi, armuri, inele, amulete şi pietre cu energie. În cazul armelor, scuturilor şi al armurilor, disponibilitatea lor depinde de nivelul la care ţi-ai antrenat abilităţile. Inelele, amuletele şi pietrele cu energie pot fi achiziţionate în funcţie de nivelul la care te afli. Există obiecte pe care le poţi cumpăra numai atunci când ai orientarea spre Rău sau Bine impusă de acel obiect.

Produsele:

Arme
La început poţi cumpăra numai săbii şi arme ce pot fi mânuite cu două mâini. Mai târziu, când ai ajuns la un nivel de abilitate mai avansat, vei putea cumpăra şi buzdugane şi topoare. Armele amplifică daunele pe care le-ai provocat în luptă adversarului tău. Armele mai bune pot fi dotate cu până la 3 pietre cu energie.
Scuturi
Scuturile măresc protecţia împotriva distrugerilor şi valoarea atributului "Parare".
Armuri
Armurile măresc protecţia împotriva distrugerilor.
Inele
Inelele pot îmbunătăţi prin magie toate atributele celui care le poartă.
Amulete
Amuletele pot îmbunătăţi prin magie toate atributele celui care le poartă. Mai mult, adesea amulete au un efect de protecţie contra magiei inamice.
Pietre cu energie
Pietrele cu energie pot fi montate pe arme. Cu ajutorul lor distrugerile magice pe care le poate provoca arma ta sunt amplificate. Distrugerea magică de gheaţă, foc, fulger (nu pot fi cumpărate de la negustor), umbre (orientarea spre rău), sfântă (orientarea spre bine) şi a dragonului.


Bazar

Bazarul îţi oferă câteva posibilităţi:

Cumpărarea de produse
La standul de arme găsiţi întotdeauna o selecţie de 5-7 obiecte, care vă sunt oferite spre vânzare. Printre acestea se pot număra, de exemplu, pietre cu magia fulgerului, dar şi arme speciale, care nu sunt de vânzare la negustor. Oferta este reînnoită, cel târziu, la fiecare 24 de ore. Nu uita că te afli într-un bazar, aşa că nu toate preţurile sunt întotdeauna şi cele mai avantajoase. Se merită deci să compari din când preţurile!
Vânzarea de produse
Poţi oferi cumpărătorului spre vânzare toate bunurile din inventarul tău, iar acesta îţi va face o ofertă pentru fiecare în parte. Şi în cazul acesta se merită să compari ofertele, ca nu cumva să te laşi tras pe sfoară! Când ai acceptat oferta, poţi să îi oferi imediat cumpărătorului un alt obiect de vânzare. Dacă nu ai acceptat oferta de preţ făcută, trebuie să aştepţi cel puţin 6 ore până când poţi propune acelaşi obiect sau un altul spre vânzare.
Joc de noroc
La bazar ai şansa să joci bine-cunoscutul joc alba-neagra, plătind cu aur, bineînţeles.


Han

La han poţi să accepţi anumite însărcinări care pot dura între 1 şi 12 ore. Pentru îndeplinirea acestora primeşti aur şi, în cazuri mai rare, chiar şi pietre preţioase. Însărcinările îţi pot schimba orientarea spre Bine sau Rău, în funcţie de felul lor. Alege aşadar cu grijă ce însărcinare accepţi.

Fierărie

Când dai click be butonul de lângă arma ta, de pe pagina de ansamblu, ajungi la fierărie. Acolo poţi să-i dai armei tale un nume propriu, fantastic. Mai mult, în funcţie de arma respectivă, o poţi înzestra cu până la 3 pietre cu energie şi astfel să obţii o armă vrăjită. Atunci arma ta va cauza adversarului tău, în funcţie de piatra cu energie folosită, daune magice. Te protejează de daunele magice doar amuletele pe care le poţi cumpăra de la negustor. La fierărie poţi să îţi îmbunătăţeşti arma de trei ori. De fiecare dată creşte nivelul maxim de distrugere al armei.

Curier

Prin intermediul serviciului de curierat al regelui poţi să transmiţi mesaje altor jucători şi să primeşti la rândul tău mesaje de la aceştia. De asemnea, aici poţi să vizualizezi rapoartele de atac şi apărare.

Luptă

Aici poti provoca alti cavaleri la duel pentru a-ti masura puterile cu ei. Daca ataci cavaleri mai slabi (nivel -5), pierzi puncte de experienta; cu cat ai nivel mai mare, cu atat se mareste raza de inamici pe care o poti ataca fara nici o penalitate (incepand cu nivelul 51!). Daca provoci adversari la fel de sau mai puternici decat tine,castigi puncte de experienta. Daca lupti impotriva Cavalerilor Luminii, alinierea ta se muta catre rau si vice versa. In cazul in care castigi o lupta, castigi aproximativ 5-10% din aurul adversarului.

Desfăşurarea luptei
Lupta se desfăşoară în runde. Cu cât rezistenţa ta este mai mare, la cu atât mai multe runde vei putea face faţă. În timpul fiecărei runde se decide prin aruncarea zarului dacă un atac a reuşit sau dacă apărătorul a putut para atacul cu succes. Aici arta de a lupta şi pararea loviturilor joacă un rol decisiv. Atacatorul începe întotdeauna primul atac. Atunci când atacul reuşeşte, distrugerile provocate, precum şi protecţia apărătorului împotriva distrugerilor, sunt stabilite prin aruncarea zarului. Diferenţa, în măsura în care este pozitivă, este dedusă din energia vitală rămasă, a apărătorului. Dacă energia vitală a vreunui jucător scade sub 10, acesta părăseşte lupta. Câştigă jucătorul care i-a cauzat adversarului cele mai însemnate distrugeri. Armele vrăjite pot să sporească distrugerile. Pe de altă parte, amuletele protectoare pot să absoarbă aceste distrugeri magice. Spre exemplu, dacă o armă este dotată cu o distrugere de gheaţă +2 şi adversarul are o amuletă de protecţie împotriva distrugerilor de gheaţă de 1, atunci valoarea de distrugere minimă şi maximă creşte cu numai un punct, în loc de 2. Toate valorile sunt prezentate detaliat în raportul de luptă.

Pe lângă aceasta, aici poţi să-ţi trimiţi personajul într-o misiune. Personajul tău poate participa la misiuni fie în calitate de cavaler jefuitor sau ca protector al celor sărmani şi slabi. Orientarea ta se va modifica în mod corespunzător. Personajul tău plecat într-o misiune reuşită primeşte aur, însă o misiune poate să dea totodată greş şi să nu-ţi aducă niciun câştig.

Ghilda

Aici mai mulţi cavaleri au posibilitatea să formeze o ghildă. Cu ajutorul butonului „Ghildă“ al meniului poţi fie să-ţi alegi o ghildă pentru a i te alătura, fie, de îndată ce personajul tău a ajuns la nivelul 5, să îţi întemeiezi propria ta ghildă pentru 1.000 aur. Odată ce te-ai alăturat unei ghilde sau ai înfiinţat propria ta ghildă, găseşti la butonul „Ghildă“ noi opţiuni. În calitate de fondator şi administrator al ghildei poţi să accepţi noi membrii, să stabileşti drepturi individuale şi să elimini membri. Membrii au voie să se realăture aceleaşi ghilde doar la 7 zile după ce au părăsit ghilda sau au fost excluşi din ea. De asemenea, ai posibilitatea să îţi extinzi cetatea formată din ghilde. Cu cât cetatea este mai mare, cu atât mai mulţi membrii poţi să primeşti în ghildă. Pentru ca cetatea să poată fi extinsă în continuare este nevoie de foarte mulţi bani, pe care membrii ghildei îi pot dona.

Folosind butonul de meniu "Război între ghilde", poţi, în calitate de administrator al ghildei, să declari război altor ghilde. Fiecare război începe după expirarea unui timp de aşteptare de 24 de ore şi durează timp de 7 zile. Toate luptele care au loc în acest timp între membrii ghildei sunt salvate. Pentru fiecare luptă sunt stabilite numărul de victorii, punctele obţinute prin loviturile date şi aurul capturat. Ghilda care, după 7 zile, a obţinut cele mai multe puncte în 2 dintre aceste 3 categorii, a câştigat războiul. Numărul războaielor câştigate, respectiv pierdute, este afişat la profilul ghildei şi la punctajul maxim obţinut. Doar ghildele cu 5 sau mai mulţi membrii pot să poarte războaie; atunci numărul membrilor unei ghilde scade sub acest nivel (5 membrii), toate războaiele în curs sunt întrerupte şi considerate ca fiind înfrângeri pentru ghildă! Acest lucru se aplica si pentru ghildele care pierd mai mult de 20% din membrii prezenti cand razboiul a fost declarat, razboiul se va incheia drept o infrangere pentru ghilda care nu indeplineste cerinta legata de numarul de membri. De asemenea, poti declara razboi unei ghilde fara consimtamantul acesteia doar daca se afla in raza ta de atac ; Raza de atac este egala cu numarul de membri din ghilda ta +/- 70%; orice atac asupra unei ghilde ce nu se afla in aceasta raza de 70% trebuie aprobat de ghilda opozanta. Pentru a putea declara război, ghildele trebuie să fie întemeiate de cel puţin 2 săptămâni. Când un membru al ghildei părăseşte ghilda în timpul războiului, acesta poate să fie reacceptat în aceeaşi ghildă doar după o săptămână! Fiecare ghildă poate să poarte maxim 5 războaie concomitent şi poate încheia oricând un război prin capitulare; în caz de capitulare, războiul este socotit drept înfrângere pentru ghilda care a capitulat! Pentru a putea purta războaie, o ghildă are nevoie de mijloace financiare, aşadar bani. Fiecare declaraţie de război va costa 1.000,00 aur pentru fiecare 10 membrii ai ghildei.

Profil

Aici îţi poţi modifica setările, de exemplu, poţi să compui un text RPG referitor la personajul tău şi un mesaj care va fi afişat când cineva accesează linkul tău! Dacă eşti posesorul unui cont Premium, poţi să îţi schimbi tot aici şi numele de jucător.

Premium

Aici poţi cumpăra un cont Premium. În calitate de utilizator Premium, pentru tine jocul nu va conţine reclame, îţi vei putea configura o imagine proprie a personajului tău, vei putea participa la misiuni un timp mai îndelungat, vei putea purta războaie mai des şi vei beneficia de multe alte avantaje! Un cont Premium este valabil mereu 30 de zile şi costă 500 de pietre preţioase. Poţi cumpăra pietre preţioase de la bijutier.

Prieteni

Aici ai o vedere de ansamblu a jucătorilor care au fost recrutaţi de tine, respectiv aceia care la înregistrare te-au indicat ca prieten. Îndată ce linkul tău este accesat de către o persoană, acesta este recrutat de tine şi primeşti 1-3 aur! Atunci când ajunge la nivelul 3, mai primeşti încă 250 aur! Îndată ce ajunge la nivelul 10, mai primeşti gratis încă 100 de pietre preţioase! ATENŢIE ! Toate încercările de a dobândi prin mijloace necinstite pietre preţioase, şi anume prin creerea de conturi multiple/conturi false, vor fi sancţionate cu ştergerea tuturor conturilor implicate!

Bijutier

Aici poţi să cumperi aşa-zisele bilete-piatră preţioasă. Pentru fiecare bilet-piatră preţioasă pe care îl răscumperi îţi vor fi trecute în cont 500 de pietre preţioase. Cu ajutorul pietrelor preţioase poţi să îţi deschizi un cont Premium sau să cumperi obiecte deosebite. Pe lângă aceasta, poţi preschimba pietrele preţioase direct în aur la un curs de 1:2. Poţi să intri în posesia pietrelor preţioase şi prin îndeplinirea însărcinărilor pe care primeşti în han.

Punctaj maxim

Aici poţi vizualiza punctajul maxim obţinut de cei mai valoroşi cavaleri şi cele mai de succes ghilde ale tuturor timpurilor. Mai mult, aici vei găsi şi statisticile săptămânale TOP 1000 care sunt efectuate mereu în noaptea de vineri spre sâmbătă. Acest aşa-zis clasament PvP (Player vs. Player) se bazează pe activităţile de luptă din ultimele 4 săptămâni ale jucătorilor. Sunt luate în calcul informaţii referitoare la victorii, înfrângeri, experienţă şi aur capturat. Luptele de pe parcursul ultimei săptămâni au o pondere mai mare comparativ cu luptele desfăşurate cu 2, 3 sau 4 săptămâni în urmă.

Celor situaţi în clasamentul PvP printre cei 1000 de jucători le sunt acordate următoarele ranguri:

Simbol Cavalerii Luminii Neutrii Hoardele Întunecate
Soldat
Soldat
Soldat
Soldat
Soldat
Soldat
Caporal
Caporal
Caporal
Caporal
Purtător de Armă
Purtătoare de Armă
Sergent
Sergent
Sergent
Sergent
Mesagerul Războiului
Mesagera Războiului
Sublocotenent
Sublocotenent
Sublocotenent
Sublocotenent
Conducător de Hoardă
Conducătoare de Hoardă
Locotenent
Locotenent
Locotenent
Locotenent
Gardian al Întunericului
Gardian al Întunericului
Căpitan
Căpitan
Căpitan
Căpitan
Băutor de Sânge
Băutoare de Sânge
Cuirasat
Cuirasată
Cuirasat
Cuirasată
Cavaler Răzbunător
Cavaler Răzbunător
Comandant
Comandantă
Comandant
Comandantă
Comandant
Comandant
Mareşal
Mareşal
Mareşal
Mareşal
General
General
Feld-Mareşal
Feld-Mareşal
Feld-Mareşal
Feld-Mareşal
Principele Războiului
Ducesa Războiului
Lord-Mareşal
Lady-Mareşal
Lord-Mareşal
Lady-Mareşal
Marele Duce al Războiului
Marea Ducesă a Războiului
Cavaler al luminii
Cavaler al luminii
Legendă
Legendă
Principele Întunericului
Principesa Întunericului
Regulile jocului

§1 Jucătorii nu au niciun fel de drepturi de natură legală asupra conturilor de joc.
§2 Jucătorii trebuie să urmeze indicaţiile operatorului de joc şi ale administratorilor.
§3 Spam-ul şi flood-ul link-urilor personale în forumurile de discuţii publice, chat-uri, cartea vizitatorilor, etc., este interzis şi poate aduce cu sine anularea contului.
§4 Farming-ul este interzis şi duce la ştergerea tuturor conturilor implicate (Farming-ul reprezintă atacarea propriilor conturi multiple create sau a conturilor care au fost pregătite de ceilalţi jucători pentru atacul tău, precum şi împărţirea intenţionată de cantităţi mari de aur la alţi jucători). Nu sunt tolerate sub nicio formă asemenea acţiuni!
§5 Bug-urile care apar trebuie să fie imediat raportate operatorului de joc. Folosirea intenţionată a unui bug cu scopul de a obţine avantaje personale duce la ştergerea contului.
§6 Folosirea de scripturi şi bots, sau a unor programe asemănătoare acestora ,duce la ştergerea contului. În categoria scripturi/bots intră programe care execută acţiuni de orice fel, automat, sau manual, prin intermediul untilizatorului, în cadrul unui cont de joc, sau care citesc datele de pe paginile joc. În această categorie intră şi utilizarea de programe de schimbat linkuri şi a tuturor serviciilor de internet care facilitează accesarea automată a linkurilor !
§7 Conturile jucătorilor care jignesc alţi jucători şi/sau alţi membrii ai echipei KnightFight vor fi şterse şi ele.
§8 Este interzisă licitarea părţilor unui joc (cont, ş.a.m.d ) pe site-uri cunoscute de licitaţie sau vânzarea acestora pe alte căi pentru obţinerea de beneficii băneşti, ceea ce poate duce la ştergerea contului. Vânzarea în schimbul biletelor-pietre preţioase este permisă, dar se va face pe riscul jucătorului!
§9 Dacă un jucător se autentifică utilizând contul unui alt jucător, fără consimţământul în prealabil al posesorul de drept al contului, aceasta duce la ştergerea contului celui în cauză.
§10 Conturile jucătorilor care folosesc nume de personaje/nume de ghildă/ prescurtări (tag-uri) jignitoare, pornografice, ilegale, cu încărcătură politică şi/sau extremiste de dreapta, vor fi şterse de asemenea.
§11Conturile jucătorilor care compun mesaje/descrieri de profil/ghildă jignitoare, pornografice, ilegale, cu încărcătură politică şi/sau extremiste de dreapta, vor fi şterse.
§12 Hărţuirea altor jucători prin intermediul formurilor este interzisă şi duce la avertisment iar, în caz de repetare, la ştergerea contului. Atacurile repetate care au ca ţintă acelaşi jucător NU trebuie să fie înţelese ca hărţuire.
§13 Atragem atenţia în mod expres asupra faptului ca fiecare jucător să îşi publice linkul pe propria răspundere. Nu ne asumăm nicio răspundere în cazul în care acesta atrage, prin comportamentul său în forumurile publice, chat-uri sau cărţi de oaspeţi, consecinţele corespunzătoare încălcării regulilor respective.
§14 Fiecare jucător are voie să utilizeze doar un singur cont. Conturile multiple, duble, farming-ul sunt interzise şi duc la ştergerea conturilor implicate.
§15 Furtul de ghildă/dizolvările/fuziunile de ghildă realizate prin autentificarea ilegală folosind un alt cont, duc la ştergerea propriului cont.
§16 Răspândirea sau oferirea de unelte/scripturi/bots de orice fel este interzisă şi duce la ştergerea contului.
§17 Numele jucătorilor nu trebuie să conţină simboluri speciale (ex. ™ ¥ © ® † ±) care nu pot fi introduse folosind direct tastatura. Încălcarea acestei regului duce la avertisment şi chiar la ştergerea contului, în caz de repetare.
§18 Descrierea ghildelor sau a personajelor nu trebuie să conţină nume sau informaţii, care pot divulga indentitatea jucătorilor, fără ca acest lucru să se fi produs cu consimţământul jucătorilor în cauză.
§19 Toate conţinuturile descrierilor ghildelor sau ale personajelor nu trebuie să distorsioneze cadrele şi paginile jocului (lăţimea maximă admisă 830 pixeli). Este interzisă utilizarea textelor şi a imaginilor fără sens, sau a spaţiilor goale, atunci când aceste conţinuturi serversc doar la lărgirea sau întinderea descrierii.
§20 Linkurile personale trebuie să poată fi recunoscute ca atare, iar victima trebuie să aibă posibilitatea de a decide singură dacă doreşte sau nu să acceseze linkul respectiv. Utilizarea de URL-uri scurte, popup-uri şi pagini web care activează automat mai multe link-uri este interzisă şi atrage cu sine la ştergerea contului! Link-urile personale trebuie să fie astfel poziţionate, încât link-ul să devină vizibil de îndată ce cursorul mouse-ului este poziţionat în dreptul său.

Termeni şi condiţii generale

1. Nota preliminară
1.1. Următoarele reglementări se referă la oferta prin internet a KnightFight şi au caracter obligatoriu pentru utilizatorii KnightFight. Prin folosirea fiecărui serviciu oferit de KnightFight, utilizatorul declară că a citit şi că este de acord cu condiţiile generale ale firmei. Înregistrarea la KnightFight nu este posibilă fără acordul expres al utilizatorului.
1.2. Aceste reglementări ale KnightFight sunt menite să asigure cea mai înaltă calitate a serviciilor oferite, precum şi să apere de eventuale fraude. Aceste condiţii stau în mod obligatoriu la baza vânzărilor, respectiv intermedierilor de mărfuri şi servicii prin intermediul paginilor de internet ale KnightFight
1.3. Serviciul prin internet al KnightFight stă la dispoziţia utilizatorilor din toată lumea .
1.4. În cazul în care pentru folosirea anumitor servicii (de ex. forumuri, KnightFight) este necesară înregistrarea clientului (cu nume de utilizator şi parolă), o dată cu această înregistrare intra în vigoare un contract între utilizator şi KnightFight . Acest contract se încheie pe o perioadă nedeterminată şi poate fi reziliat de către utilizator fără respectarea vreunui preaviz. Utilizarea în numele unor terţi sau pentru înregistrări ale terţelor sau a mai multor persoane este strict interzisă

2. Prestări şi informaţii ale KnightFight (denumite mai departe "Servicii")
2.1. KnightFight este un portal de jocuri.
2.2.După înregistrarea la KnightFight, jucătorul are acces la jocul KnightFight pe serverul respectiv.
2.3. KnightFight oferă o colecţie de link-uri către platformele de vânzare ale unor terţe companii. În cazul folosirii serviciilor companiilor respective se aplică condiţiile contractuale generale ale companiilor respective. KnightFight intermediază doar contactul către o platformă de vânzare a unei companii terţe, fără a figura ca şi vânzător.
2.4. KnightFight organizează jocuri la care pot participa utilizatorii săi. Acordarea de premii se face fără garanţie, angajaţii KnightFight şi membrii familiilor acestora nu pot participa la aceste concursuri. Nu este posibilă acordarea contravalorii în bani a premiilor. Se atrage în mod expres atenţia asupra faptului că utilizarea serviciilor KnightFight sau a serviciilor oferite de parteneri nu influenţează în niciun fel şansele de câştig .
2.5. KnightFight va informa ocazional utilizatorii asupra inovaţiilor aduse produselor KnightFight şi a altor produse ale RedMoon Studios GmbH & Co. KG prin e-mail.

3. Obligaţiile utilizatorilor
3.1. Utilizatorul se obligă la o folosire legală a serviciilor oferite de KnightFight.
3.2. Utilizatorul declară că datele comunicate la înregistrare sunt reale. Modificările acestor date vor fi comunicate firmei KnightFight în cel mai scurt timp posibil. În cazul nerespectării acestei obligaţii, utilizatorul va suporta toate inconvenienţele rezultate.
3.3. Utilizatorul se obligă să păstreze cu grijă numele de utilizator şi parola şi să nu le facă cunoscute terţilor. Dacă utilizatorul permite prin neglijenţă sau cu bună ştiinţă accesul terţilor cu datele sale de înregistrare, este responsabil de toate acţiunile care vor rezulta din folosirea abuzivă a parolei sale de către terţi.
3.4. Utilizatorul se angajează ca, în cadrul folosirii serviciilor (în special a forumurilor de discuţie, chat, comentarii) să nu răspândească conţinuturi relevante din punct de vedere penal şi de asemenea să nu contravină drepturilor unor terţi ( în special drepturile de protecţie comercială, dreptul concurenţei şi drepturile generale personale). Se interzice mai cu seamă răspândirea conţinuturilor cu caracter periculos pentru tineri, pedofil, extremist şi rasist. Administraţia îşi rezervă dreptul de a îndepărta astfel de conţinuturi din spaţiile de chat şi forumuri, dacă acestea contravin reglementărilor legale în vigoare, dacă sunt scandaloase sau ostile, dacă încalcă bunele moravuri ale comunicării generale publice sau dacă îngreunează comunicarea reglementată între utilizatori.
3.5. În cazul în care KnightFight ia cunoştinţă despre comiterea de către utilizator a unei fapte interzise sau dacă KnightFight este informată în sensul Art. 5 din Legea serviciilor de telecomunicaţii (din Germania) despre o presupusă faptă interzisă de către terţi, KnightFight va transmite organelor de urmărire penală şi de ordine datele personale ale utilizatorului, în cadrul reglementărilor legale. Dacă pe baza reglementărilor legale este necesară o verificare prealabilă a legalităţii transmiterii sau a faptei reclamate de către KnightFight, atunci KnightFight va îndeplini această procedură.
3.6. Utilizatorul transferă drepturile de utilizare asupra tuturor conţinuturilor pe care acesta le introduce pe paginile KnightFight (de ex. forumuri, chat, link-uri) firmei KnightFight şi declară că posedă toate drepturile de autor asupra acestor conţinuturi. Utilizatorul va exonera firma KnightFight la prima cerere în acest sens de toate revendicările care îi sunt aduse acesteia pe baza nerespectării de către utilizator ale acestor drepturi
3.7. KnightFight îşi rezervă dreptul de a exclude definitiv din toate serviciile KnightFight acel utilizator care este responsabil de orice contravenţie, de perturbarea sistemului sau de folosirea neadecvată sau nepermisă prin condiţiile de utilizare. KnightFight are de asemenea dreptul de a şterge mesaje ale utilizatorilor fără a da explicaţii în acest sens .
3.8. Utilizatorul exonerează KnightFight de toate revendicările care sunt aduse firmei KnightFight pe baza acţiunilor utilizatorului sau ale unor terţi care îi pot fi atribuiţi acestuia.

4. Garanţie
4.1. KnightFight nu garantează punerea la dispoziţie a serviciilor sale în orice moment în proporţie de 100%. KnightFight nu garantează pentru pagubele, independent de motivul de drept, care rezultă din nepunerea la dispoziţie a serviciilor.
4.2. KnightFight se face răspunzător de conţinuturi şi ştiri ilegale sau care lezează drepturile unor terţi, transmise în Internet prin forumuri de discuţii, chat, jocuri etc. pe paginile KnightFight doar în situaţia în care are cunoştinţă despre conţinutul acestora şi are posibilitatea ca, din punct de vedere tehnic şi comercial, să oprească accesul la aceste conţinuturi. 4.3. KnightFight nu îşi asumă responsabilitatea asupra corectitudinii, conformităţii legale, caracterului complet şi capacităţii de a-şi păstra valoarea a ofertelor primite de la terţi ofertanţi. În afară de aceasta, KnightFight nu preia responsabilitatea asupra corectitudinii şi caracterului complet al informaţiilor şi datelor care i-au fost puse la dispoziţie de către terţi prin intermediul paginilor KnightFight. 4.4. KnightFight nu este răspunzător de conţinuturi străine, la care asigură doar accesul pentru utilizare (conform § 5 Alin. 3 TDG). KnightFight atrage atenţia asupra existenţei unei obligaţii de blocare a accesului la conţinuturi ilegale, conform legislaţiei audiovizualului, de care KnightFight poate face uz conform prevederilor în vigoare. 5. Protecţia datelor 5.1. Utilizatorul se declară de acord cu faptul ca, în conformitate cu Legislaţia federală pentru protecţia datelor (BDSG), a Legii telecomunicaţiilor (TKG), a prevederii privind protecţia de date pentru întreprinderi care prestează servicii în domeniul telecomunicaţiilor şi a legii pentru protecţia datelor în domeniul serviciilor de telecomunicaţie (TDDSG), numeroase date preluate de el în paginile de Internet ale KnightFight să fie salvate şi prelucrate mai departe, în măsura în care acest lucru este necesar desfăşurării prevederilor contractuale. 5.2. Pe lângă aceasta KnightFight tratează datele în mod confidenţial şi la comun acord cu respectivii utilizatori. O preluare sau prelucrare de date personale ale utilizatorilor care iese din cadrul prevederilor enumerate anterior poate avea loc doar cu acordul prealabil al utilizatorului. 5.3. Datele sunt stocate doar atât cât este prevăzut în cadrul prezentei înţelegeri şi în conformitate cu prevederile legale în vigoare. 5.4. Utilizatorul a luat la cunoştinţă în mod detaliat aspectele legate de felul, dimensiunea, locul şi scopul preluării, prelucrării şi utilizării datelor personale necesare desfăşurării serviciilor. Utilizatorul îşi exprimă acordul expres cu privire la această prelucrare de date. 6. Clauze pentru operarea jocurilor
6.1.Ofertele şi informaţiile puse la dispoziţie de către KnightFight se supun mai departe, pentru reglementarea operării jocurilor, regulilor generale (vezi mai sus), cu care utilizatorul se declară de acord prin aceasta.

7. Clauze finale
7.1.KnightFight îşi rezervă drepturile de autor asupra ofertelor şi informaţiilor puse la dispoziţie. Utilizatorului i se permite să descarce şi să tipărească informaţiile conţinute cu ajutorul computerului său privat, dar nu în cazul computerelor utilizate în scop comercial. Utilizatorul nu are dreptul la alte acţiuni în continuarea acestora, ca de exemplu copierea, distribuţia sau publicarea acestor informaţii.
7.2.KnightFight îşi rezervă dreptul de a modifica sau completa aceste condiţii de utilizare în viitor. Utilizatorii se obligă să verifice regulat modificarea sau completarea acestor condiţii şi a condiţiilor generale. Prin fiecare utilizare a serviciilor, utilizatorul se declară de acord cu varianta în vigoare la momentul respectiv a acestor Condiţii Contractuale Generale şi a Condiţiilor de Utilizare.
7.3. Acest contract se supune dreptului Republicii Federale Germania.
7.4.Ca loc de execuţie al contractului pentru toate serviciile datorate conform contractului se stabileşte Augsburg.
7.5.Litigiile rezultate în legătură cu sau ca urmare a utilizării serviciilor KnightFight descrise mai sus sau a condiţiilor contractuale se află în jurisdicţia Tribunalului Augsburg, atât timp cât utilizatorul este comerciant sau nu are un domiciliu stabil în Germania sau şi-a mutat domiciliul în străinătate după intrarea în vigoare a acestor condiţii sau în cazul în care la momentul introducerii în instanţă nu este cunoscut domiciliul său.

8.Clauza nulităţii parţiale
8.1.Nulitatea uneia sau mai multor clauze ale acestui contract nu are vreo influenţă asupra celorlalte clauze.

9. Disclaimer
Prin sentinţa din 12 mai 1998 Tribunalul Hamburg a hotărât ca, prin afişarea unui link cel care afişează link-ul, răspunde de asemenea pentru conţinutul paginilor către care se face trimitere. Acest lucru poate fi evitat – conform Tribunalului – doar prin distanţarea expresă de conţinutul respectiv. KnightFight afişează după caz pe paginile sale de internet link-uri către alte pagini de internet. Următoarea declaraţie este valabilă pentru toate link-urile afişate: KnightFight declară expres că nu are vreo influenţă asupra conceperii şi conţinutului paginilor la care fac trimitere link-urile respective. De aceea ne distanţăm EXPRES prin aceasta de toate conţinuturile paginilor la care fac trimitere link-urile afişate pe paginile KnightFight. Această declaraţie este valabilă pentru orice conţinut al paginilor către care conduc bannerele.

Google Analytics

This website uses Google Analytics, a web analytics service provided by Google, Inc. (“Google”). Google Analytics uses “cookies”, which are text files placed on your computer, to help the website analyze how users use the site. The information generated by the cookie about your use of the website (including your IP address) will be transmitted to and stored by Google on servers in the United States. Google will use this information for the purpose of evaluating your use of the website, compiling reports on website activity for website operators and providing other services relating to website activity and internet usage. Google may also transfer this information to third parties where required to do so by law, or where such third parties process the information on Google’s behalf. Google will not associate your IP address with any other data held by Google. You may refuse the use of cookies by selecting the appropriate settings on your browser, however please note that if you do this you may not be able to use the full functionality of this website. By using this website, you consent to the processing of data about you by Google in the manner and for the purposes set out above.